Skip to content
ma 17 jun
di 18 jun
1 Gast

ONTDEK HET NOORDEN

Amsterdam Noord bereik je na een boottochtje van slechts enkele minuten met de gratis pont vanaf het Centraal Station. Deze hippe buurt is springlevend en barst van de culturele hotspots. De Sint-Rita-kerk was het epicentrum van het sociale leven in Noord. Nu Bunk Amsterdam er gevestigd is, is dat nog steeds zo. Je vindt zowel locals als reizigers op ons terras. Om te zonnen en te blijven hangen voor een betaalbaar diner en wat gratis culturele voeding.

Bunk exterior evening

ONTDEK ONZE KAMERS

ETEN UIT DE BUURT Geniet van de wereldkeuken, met een lokale twist

De gerechten op onze menukaart komen uit alle hoeken van de planeet, maar dat betekent niet dat onze ingrediënten van ver komen. Waar mogelijk worden duurzame ingrediënten uit de regio gebruikt.

Geniet van uitstekende gerechten met een verrassende culinaire twist. Lekker, gezond eten met een kleine voetafdruk voor een uistekende prijs. Want, eerlijk is heerlijk.

WAT IS ER TE DOEN BIJ BUNK?

Wij leven om jouw leven in beweging te zetten, bij voorkeur met evenementen die worden gevoed door de lokale (kunst)scene. Of met funky tunes uit onze geheime muziekstudio. Bunk is een feest voor cultuurliefhebbers.

Reserveer verblijf icon for booking table restaurant reserveren