Skip to content

OH, THE POSSIBILITIES

Als je een verjaardagsfeest, teamuitje, familiediner of zelfs een scheidingsborrel wilt organiseren, zoek niet verder. Onze eventplanners regelen alles voor je, inclusief eten en drinken. Pak je agenda, geef ons de de opdracht, nodig je gasten uit en feesten maar. Easy.

Overnachten met de hele groep

Ben je een groepsreis naar Utrecht aan het organiseren? Dan is Bunk de plek waar je wil blijven slapen. Ga voor een logeer sfeer in een pod overnachten, of heb je liever iets privé dan is een Bunk kamer iets voor jouw. 

Klaar om te gaan? Vraag een offerte aan met de onderstaande knop.

MAAK JE KLAAR VOOR HET FEEST SEIZOEN

De nachten worden langer en de dagen kouder… In plaats van te overwinteren, creëren we onze eigen warmte, met veel glitter, feestelijke pret en tal van feestjes. ‘Tis the season to make merry! En we maken het makkelijk voor je. Met onze feestelijke drankjes en dinermenu’s is jouw vrolijke feestseizoen in een handomdraai georganiseerd. Benieuwd?

WAT IS ER TE DOEN BIJ BUNK UTRECHT?

Wij leven om jouw leven in beweging te zetten, bij voorkeur met evenementen die worden gevoed door de lokale (kunst)scene. Of met funky tunes uit onze geheime muziekstudio. Bunk is een feest voor cultuurliefhebbers.

icon-santa Kerstdiners icon-xmas-pudding Feestdagen cultuur Reserveer verblijf icon for booking table Reserveer restaurant