Skip to content

VLIEGTUIG

  • Utrecht heeft geen eigen vliegveld, maar vanaf Schiphol is Utrecht Centraal maar een half uurtje treinen. En Bunk zit vlaak naast het station: twee minuutjes lopen.

Trein

  • Vanaf bijna elk station in Nederland kun je de trein naar Utrecht Centraal pakken. Stap daar uit en Bunk is maar twee minuutjes lopen. Check hoe laat en vanaf welk perron je trein vertrekt op https://www.9292.nl. Dat is de beste planner voor openbaar vervoer.

Bus

  • Overal in Utrecht kun je de bus pakken naar Utrecht Centraal. Vanaf daar kun je zelfs kruipend binnen een paar minuutjes bij ons zijn. Check https://www.9292.nl voor bushaltes en vertrektijden om de stad te verkennen.

auto

  • Utrecht is de meest centrale stad in Nederland en dus gemakkelijk per auto te bereiken. Als je in de buurt van Utrecht bent, volg dan de borden richting “Jaarbeurs” of “Centrum”. Let vooral op de parkeerroutes (blauwe borden met een P). Er zijn veel (ondergrondse) parkeergarages op loopafstand van Bunk. Onder winkelcentrum Hoog Catharijne bijvoorbeeld, of parkeergarages P5, Vredenburg en Paardenveld. Parkeren buiten de stad op een Park & Ride is ook een makkelijke en goedkope optie. Kijk op www.goedopweg.nl/pr voor de mogelijkheden. Liever parkeren in het centrum? Kijk op MobyPark en parkeer met korting door vooraf een parkeerplek te reserveren. Hou er rekening mee dat Bunk midden in het stadscentrum ligt. Parkeren op ons hotelterrein zit er dus helaas niet in.

Fiets

  • Neem je eigen fiets mee en hoop je deze in de buurt te kunnen parkeren? Er zijn twee bewaakte fietsenstallingen op loopafstand: Fietsenstalling Utrecht Lange Koestraat (Lange Koestraat 14, 3511 RN Utrecht); Fietsenstalling Utrecht Vredenburg (Vredenburg 46, 3511 BD Utrecht); Kosten: de eerste 24 uur zijn gratis, voor de daaropvolgende dagen betaal je € 0,50 per extra 24 uur.
Reserveer verblijf icon for booking table Reserveer restaurant