Skip to content

BOOZE & BREWS Proef onze ambachtelijke bieren van het vat

Wij houden van lekkere biertjes. En maken ze ook! Proef daarom onze eigen ambachtelijke bieren direct van de tap. We distilleren trouwens ook onze eigen wodka, jenever en gin. Shotje? Of heb je meer zin in een van Dr. Doom’s beruchte cocktails?

Als we onze eigen koffie konden produceren, zouden we dat ook doen. Voorlopig halen we het bij onze buren van Village Coffee. Als je in de stemming bent voor iets anders, hebben we een menu vol ambachtelijke bieren, biologische wijnen en sappige alternatieven. Bijna teveel om te kiezen. Maar waarom zou je kiezen? Probeer ze allemaal!

EIGEN EVENEMENT Laat het organiseren aan ons over

Als je een verjaardagsfeest, teamuitje, familiediner of zelfs een scheidingsborrel wilt organiseren, zoek niet verder. Onze eventplanners regelen alles voor je, inclusief eten en drinken. Pak je agenda, geef ons de de opdracht, nodig je gasten uit en feesten maar. Easy.

WAT IS ER TE DOEN BIJ BUNK?

Wij leven om jouw leven in beweging te zetten, bij voorkeur met evenementen die worden gevoed door de lokale (kunst)scene. Of met funky tunes uit onze geheime muziekstudio. Bunk is een feest voor cultuurliefhebbers.

Reserveer verblijf icon for booking table restaurant reserveren