Skip to content
do 29 feb
vr 1 mrt
1 Gast

KERSTDINERS

Van familiebijeenkomsten en drankjes met vrienden tot het geven en ontvangen van cadeaus, draait Kerstmis allemaal om vreugde. Maar als jij degene bent die gastheer speelt, kan het ook stressvol zijn. Bespaar jezelf wat grijze haren en al het schoonmaken door je Kerstfeest naar Bunk te brengen.

Kom in de feestdagen sfeer met cultuur

Wat maakt het feestdagen feestelijk? Samenkomen met vrienden, familie en vreemden voor eten, plezier, films en meer. We hebben het allemaal hier bij Bunk. En als je de gulle geest van het seizoen voelt, hebben we ook genoeg liefdadigheidsevenementen waar je aan kunt deelnemen.

Feestdagen deal

Verlicht de donkere dagen van de winter met een kleine stedentrip in combinatie met onze speciale seizoensaanbieding, die ook dienst doet als een klein vakantiecadeau voor je toekomstige zelf. Als je 2023 afsluit met een verblijf in een van onze Bunk locaties, zorgen we ervoor dat het gevuld is met feestelijk plezier. En als kers op de taart krijg je een voucher voor een verblijf met korting bij Bunk in de eerste drie maanden van 2024. Op die manier kun je dit jaar in stijl afsluiten en het volgende beginnen met nog wat meer korting en plezier!

Organising your own event (1)
Reserveer verblijf icon for booking table restaurant reserveren