Skip to content
ma 17 jun
di 18 jun
1 Gast

HET CENTRUM VAN HET UNIVERSUM

Wat maakt Utrecht zo moeilijk te weerstaan? Deze bruisende middeleeuwse stad is gemakkelijk te bereiken, heeft prachtige met cafés omzoomde grachten en ja, het heeft zijn eigen Bunk. Bovendien krijg je hier echt waar voor je Bunk: op een steenworp afstand van het meest centrale station van het land hebben we een voormalige kerk omgebouwd tot een betaalbaar hoofdkwartier voor je volgende stedelijke avontuur. Het is waar locals komen om samen te werken en contacten te leggen, en waar reizigers komen om tot rust te komen.

1-exterior

ONTDEK ONZE KAMERS

ETEN UIT DE BUURT Geniet van de wereldkeuken, met een lokale twist

De gerechten op onze menukaart komen uit alle hoeken van de planeet, maar dat betekent niet dat onze ingrediënten van ver komen. Waar mogelijk worden duurzame ingrediënten uit de regio gebruikt.

Geniet van uitstekende gerechten met een verrassende culinaire twist. Lekker, gezond eten met een kleine voetafdruk voor een uistekende prijs. Want, eerlijk is heerlijk.

WAT IS ER TE DOEN BIJ BUNK?

Wij leven om jouw leven in beweging te zetten, bij voorkeur met evenementen die worden gevoed door de lokale (kunst)scene. Bunk is een feest voor cultuurliefhebbers.

Reserveer verblijf icon for booking table restaurant reserveren