Skip to content
DO THE DAM RIGHT?

BUNK UP NORTH Sluit je aan bij onze collectief van lokale cultuurliefhebbers

Amsterdam Noord bereik je na een boottochtje van slechts enkele minuten met de gratis pont vanaf het Centraal Station. Deze hippe buurt is springlevend en barst van de culturele hotspots. De Sint-Rita-kerk was het epicentrum van het sociale leven in Noord. Nu Bunk Amsterdam er gevestigd is, is dat nog steeds zo. Je vindt zowel locals als reizigers op ons terras. Om te zonnen en te blijven hangen voor een betaalbaar diner en wat gratis culturele voeding.

Kamers & Pods

EEN VOORPROEFJE VAN AMSTERDAM

ETEN UIT DE BUURT Enjoy global cuisine with a local twist

De gerechten op onze menukaart komen uit alle hoeken van de planeet, maar dat betekent niet dat onze ingrediënten van ver komen. Waar mogelijk worden duurzame ingrediënten uit de regio gebruikt.

Geniet van uitstekende gerechten met een verrassende culinaire twist. De hele dag door serveren onze barista’s lekkers van onze lokale koffiebrander, Keppler Coffee. Het smaakt zowel uitstekend op ons zonnige terras, als in ons inspirerende interieur.

WAT IS ER TE DOEN BIJ BUNK?

Wij leven om jouw leven in beweging te zetten, bij voorkeur met evenementen die worden gevoed door de lokale (kunst)scene. Of met funky tunes uit onze geheime muziekstudio. Bunk is een feest voor cultuurliefhebbers.

icon-santa Kerstdiners icon-xmas-pudding Feestdagen cultuur Reserveer verblijf icon for booking table Reserveer restaurant